Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013

Ανοικτή επιστολή Προς Όλους τους Επόπτες Δημόσιας Υγείας – Μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας (Π.Ε.Ε.Δ.Υ).


ΑΝΟΙΧΤΗ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Των
Ελένα Σοφίας,
Νταλιάνη Ανδρέα,
Πασβούρη Ευαγγέλου και
Φωτόπουλου Ιωάννη.
Προς
Όλους τους Επόπτες Δημόσιας Υγείας – Μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας (Π.Ε.Ε.Δ.Υ).
            Συνάδελφοι,


ύστερα από την πολυετή παρουσία μας, με τη δική σας επιλογή, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας και μάλιστα στις θέσεις του Προεδρείου του, αποφασίσαμε να μην είμαστε πλέον υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές της 18-5-2013, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Οι νεότεροι συνάδελφοι ΠΡΕΠΕΙ να αναλάβουν τις τύχες της Π.Ε.Ε.Δ.Υ.
Οι ιδιαίτερες και κρίσιμες για τον κλάδο μας υποθέσεις, που χειριζόμασταν τα τελευταία χρόνια, δεν μας επέτρεπαν την αποχώρησή μας, γεγονός που πραγματικά το είχαμε συζητήσει και πάλι.
Η παρουσία μας στα Διοικητικά Συμβούλια ήταν ανιδιοτελής, αξιοπρεπής, συνεπής και συνεχής.
Με την αποχώρησή μας, ευχαριστούμε όλα τα μέλη της Ένωσής μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους σε πολλές εκλογικές αναμετρήσεις, αναδεικνύοντάς μας για πολλές τριετίες μέλη των Δ.Σ. της Π.Ε.Ε.Δ.Υ.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους συναδέλφους που συμμετείχαν, μαζί μας, σε όλα τα προηγούμενα Διοικητικά Συμβούλια, για την εποικοδομητική συνεργασία τους.
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους συναδέλφους που θα μας διαδεχθούν.
Επειδή τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στον Κλάδο μας και οι προκλήσεις είναι πολλές, σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά στα συνδικαλιστικά δρώμενα της Π.Ε.Ε.Δ.Υ., ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τα θέματα που απασχολούν τον Κλάδο μας.

                                                                        Αθήνα  29 Απριλίου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: